Recyclingperron de Vaart Almere

Publiek

Een gebouw met een frisse schone uitstraling toont respect voor de medewerkers die dagelijks met afval werken.
Het 110 meter lange gebouw vormt een buffer tussen het industrieterrein en een stiltegebied…
De luifels aan beide zijden geven de beëindiging van het gebouw aan. Aan de zijde van de zoutloods wordt de luifel hoog geplaatst. Bij de entree krijgt het gebouw door de lager geplaatste luifel weer een menselijke maat.
De natuurlijke kleur van de glasfiber panelen wordt zowel in het exterieur als in het interieur uitgebuit. Het gebouw biedt plaats aan een zoutloos voor circa 600 ton strooizout, een stallingruimte voor strooiwagens, een autowasplaats, containers ten behoeve van de recycling van o.a. bruin/ witgoed, een verzamelplaats voor klein chemisch afval, personeelskantine, kantoorruimtes, kleedruimtes, toiletten en bergruimte. Naast het ontwerp en de bouwvergunning hebben we zorg gedragen voor de milieuvergunning en de WVO vergunning.

Deel Tweet Pin it