Duurzaam wonen en leven

Penning Architectuur en Stedenbouw is één van de drijvende krachten achter StroApp, een coöperatie van professionals die samenwerken om echt duurzaam te bouwen van schets tot en met gebruik en daarna.

Waarom wij duurzame gebouwen willen realiseren?

Wij zijn allemaal voortgekomen uit het ecosysteem en vormen onderdeel van de natuur. Penning Architectuur en Stedenbouw zoekt bewust naar materialen, bouwmethode en technieken die met respect voor de natuur zijn gevormd. Wij zoeken naar gebouwde oplossingen die een lage milieubelasting bezitten en een positieve CO2-balans maar toch uiterst comfortabel zijn. Natuurlijke materialen, gebruik maken van de zon en de natuurlijke omstandigheden op de locatie zijn de elementen waar wij meerwaarde mee creëren.

Zeer hoog comfort en lage tot geen energiekosten

Penning Architectuur en Stedenbouw bouwt gebouwen die zich onderscheiden in comfort. Door de combinatie van een efficiënt ontwerp, duurzame materialen en de passiefhuis bouwmethode zijn de gebouwen zeer toekomstbestendig  en voldoende flexibel om aanpassingen later op te vangen.

Door de goede vochtregulatie en een enorme isolerende werking van de materialen zijn de gebouwen zeer comfortabel. De gebouwschil werkt als een tweede huid, en reguleert zo het binnenklimaat.

Waarom samenwerken binnen StroApp?

Bundeling van kennis en kracht om echt duurzame projecten te realiseren is de reden waarom StroApp is opgericht. De bewust duurzame bouwers en ontwerpers zijn nog dun gezaaid. Professioneel samen werken aan duurzame projecten in een efficiënt proces. Door juist in alle stadia van het proces de kennis te combineren voegt StroApp meer kwaliteit toe voor dezelfde prijs.

In samenwerking ontwerpen en realiseren  de professionals van StroApp gebouwen die zich onderscheiden door bewuste vormgeving en materiaalkeus. Zonbewust ontwerpen en kiezen voor materialen met een lage CO2 balans zowel bij de productie van het materiaal, tijdens het gebruik en daarna. StroApp bouwt gebouwen gemaakt met materialen die een lage milieubelasting bezitten.

zie ook www.StroApp.nl logoStroAppvo

Deel Tweet Pin it