Klanten

We hebben ervaring met het werken voor diverse afdelingen van overheden, organisaties en bedrijven. Ontwerpen en onderzoeken voor musea, bibliotheken, gemeentewerven, kantoren en hotels zijn gemaakt en gerealiseerd. Ook zorginstellingen, kinderdagverblijven en scholen zijn onze opdrachtgevers. Ontwerpen en strategische onderzoeken hebben we gerealiseerd voor sportcomplexen van groot tot klein. Voor particulieren maken wij maatwerkprojecten, woningen, combinaties van woningen met praktijk of bedrijfsruimtes, woninguitbreidingen en woningen voor specifieke woonvragen zoals woningen met mantelzorgmogelijkheid, of specifiek aangepaste woningen voor mindervaliden of senioren. Complexe vragen prikkelen ons en leiden tot heldere oplossingen en markante gebouwen.

Contact

Kids First bv

Te Almere heeft 7 locaties voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in diverse wijken in Almere.
.

Bekijk

Gemeente Almere

Ontwikkelt, beheert en onderhoudt veel gemeentelijk vastgoed. Aan diverse afdelingen hebben we diensten verleend. Nieuwbouw, verbouw advies, herbestemmingsadvies en ontwerp.

Bekijk

Stibbe Promotionals bv

uit Almere maakt communicatie tastbaar. Zij ontzorgen de marketingafdeling. Een nieuw pand te Almere met showroom en groot magazijn hebben we voor deze onderneming ontworpen.

Bekijk

Groothof en van Latum (Tandstad aan de randstad)

Een tandtechnisch laboratorium in samenwerking met tandartsen en mondhygiënisten wat nu Tandstad heet.

Bekijk

Testo bv

Testo AG, hoofdkantoor in Lenzkirch in Duitsland, is de wereldmarktleider op het vlak van draagbare en stationaire meettechnologie met distributiekantoren over de hele wereld.

Bekijk