Tandstad te Almere Nieuwbouw

Zorg

Tandstad is een tandtechnisch laboratorium met een tandartsen/mondhygiënisten-praktijk.
Door de compositie van het rechthoekige en het ovale deel wordt massa gecreëerd zonder dat het gebouw massief oogt terwijl het kavel maximaal wordt benut.
De rechthoek omarmt de ovaal; op deze wijze wordt in de oksel een natuurlijke entree gecreëerd.
Een grote stalen trap in de centrale hal omringd door glazen bouwstenen brengt daglicht door een koepel in het dak tot diep in het gebouw.
De praktijkruimtes liggen allen aan de gevel, in de buitenring. In de binnenring is een gezamenlijke wachtruimte die toegang geeft tot alle praktijkruimtes.
Het tandtechnische laboratorium op de eerste verdieping heeft minder privacy nodig, wat resulteert in glazen puien en grote open ruimtes.

Deel Tweet Pin it